Crispy Chicken

Crispy Chicken

Sprød og saftige kyllingestykker med cremet peanutbutter og avokado
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 600 g Kyllinge inderfilet
  • 4 spsk Rapsolie
  • 1 tsk Salt Groft
  • o,5 tsk Peber
  • 1 spsk Sesamfrø Økologisk
  • 2 spsk Peanutbutter Økologisk
  • 4 dl Brune ris
  • 1 l Vand
  • 0,5 tsk Salt
  • 2 stk Porrer Økolgiske
  • 4 dl Vand
  • 4 spsk Solsikkekerner
  • 4 spsk Sesamfrø
  • 2 stk Avokado
  • 1 håndfuld Persille Frisk

Sådan gør du
 

  • Sæt en gryde med vand, brune ris og lidt salt til kogning under låg.
    Når vandet koger, skrues ned på lavt blus i ca 13min.
    Til slut hældes vandet fra gryden, og risene anrettes i en skål
  • Kyllinge inderfileterene steges på middelvarm stegepande med rapsolie og salt og peber. Steges i ca 10minutter og til en kernetemperatur på 75c.
    Vendes til slut i sesamfrø og peanutbutter og pyntes med friske persilleblade.
  • Porrene renses under koldt vand. Skær det øverste af toppen fra, og skær porrene ud i 4 stykker. Skyl gerne igen, og læg dem så i en gryde med vand og låg. Dampes i 3 minutter. Derefter hældes vandet fra og porrene kommes op i en serveringsskål
  • Flæk begge avokadoer på midten, og fjern stenen. Avokadokødet skæres ud i lange strimler, mens de stadig er i deres skal. Derefter bruger du en spiseske til nænsomt at få de fine lange strimler ud fra skallen, og anret på fire tallerkener. Gerne en halv avokado til hver person. Drys til slut med sesamfrø og solsikkerner.
Keyword kylling, proteinrig, sæsongrønt
Comments are closed.