Sprød og Sommersød Salat
Evig Sund KropVegetarens nemme livret
Forb. tid 30 min
Tilb. tid 20 min
Samlet tid 30 min
Ret Salat
Køkken dansk
Antal 2 personer
Ingredienser
- 1 Stk. Peberfrugt Øko, og gerne farven rød
- 1/4 Stk. Ananas Frisk
- 1 Stk. Æble Økologisk
- 1 Stk. Rødløg
- 200 G. Blommetomater
- 4 Spsk. Græskarkerner Økologiske
- 4 Spsk. Solsikkekerner Økologiske
- 100 G. Pasta Glutenfri
Salatblanding
- 225 G. Salatblanding: Iceberg- og radicchiosalat, hvidkål og gulerod Færdig poseblanding fra Coop butikkerne
Tilbehør
- 4 Spsk. Olivenolie Ekstra Jomfru
- 2 Spsk. Balsamico eddike
- 6 Tsk. Taco sauce Stærk, eller efter smag
Sådan gør du
Pasta
- Kog de glutenfrie pasta i 1 liter vand, tilført 0,5tsk salt. Gryden må ikke have låg på under tilberedningen.Rør gerne rundt nogle gange under kogning. Færdig efter 8 minutter. De skal være al dente!Hældes i en sigte, og pastaen skylles under rindende koldt vand i ca. 45sekunder.
Salat
- Skyl og snit peberfrugt, æble og blommetomater.Ananas: Skær top og bund fra. Skær skrællen af stykke for stykke. Hvis frugtkødet stadig har lidt brune knopper efterfølgende, skæres de også fra. Stokken indeni dens midte skæres fra, og frugtkødet skæres ud i mindre tern.Løget pilles og hakkes i små fine stykker.Den færdige salatblanding (Gerne fra Coop), er allerede skyllet og klar til brug fra fabrikantens side, så den hældes blot i en salatskål med de andre grøntsager og frugter. Tilfør din afkølede pasta i skålen, med solsikke- og græskarkerner. Bland det hele sammen.Spises med en god stærk tacosauce, ekstra jomfru olivenolie og lidt balsamico eddike.Kan både spises som hovedret eller tilbehør til aftenretten. Derudover er den også god til madpakken dagen efter. Udskift evt. æble med vindruer, agurk, edamame bønner eller ærter, så du undgår brune æblestykker til dagen efter.Velbekom!
Keyword Anti-inflammatorisk, Glutenfri, Grøntsager, Salat, Vegetaropskrift