One Pot Pasta
Evig Sund KropÉn gryde. Alt i én!
Forb. tid 40 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 40 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 6 personer
Ingredienser
- 750 G. Spaghetti Gerne fuldkorn
- 3 Spsk. Olivenolie Ekstra Jomfru
- 350 G Butter Beans Dåse, Økologisk
- 3 Stk. Gulerod Økologiske
- 700 G. Cherrytomater
- 1,5 Stk Løg Zittauer
- 1 Stk. Courgette Økologisk
- 150 G Soltørrede Tomater Økologiske
- 3 Fede Hvidløg
- 1 Dåse Hakkede Tomater Økologisk
- 3 Spsk. Tomatpuré Økologiske
- 8 Dl. Grøntsagsbouillon Økologisk evt. Urtekram
- 1 Håndfuld Basilikumblade Økologiske
- 2 Tsk. Basilikum
- 2 Tsk. Oregano
- 1 Tsk. Salt Groft
- 1,5 Tsk. Timian
Sådan gør du
One Pot Pasta
- Skyl og skær gulerødder, courgette og løg i små tern. Skyl cherrytomaterne og halvér dem. Soltørrede tomater skal skæres i strimler. Hvidløgsfedene hakkes fint.
- Butter Beans drænes væsken fra, og hældes i en gryde med olivenolie og ovenstående. Tilsæt de andre ingredienser, og lad retten koge op. Dernæst skrues ned på middelvarme, og retten simre i ca. 15 minutter.
- Anrettes i dybe tallerkener med frisk basilikum.
- Velbekomme!
Keyword Gryderet, Hovedret, One pot pasta, Vegetar