One Pot Pasta

One Pot Pasta

Evig Sund Krop
Én gryde. Alt i én!
Forb. tid 40 min
Tilb. tid 30 min
Samlet tid 40 min
Ret Hovedret
Køkken dansk
Antal 6 personer

Ingredienser
  

  • 750 G. Spaghetti Gerne fuldkorn
  • 3 Spsk. Olivenolie Ekstra Jomfru
  • 350 G Butter Beans Dåse, Økologisk
  • 3 Stk. Gulerod Økologiske
  • 700 G. Cherrytomater
  • 1,5 Stk Løg Zittauer
  • 1 Stk. Courgette Økologisk
  • 150 G Soltørrede Tomater Økologiske
  • 3 Fede Hvidløg
  • 1 Dåse Hakkede Tomater Økologisk
  • 3 Spsk. Tomatpuré Økologiske
  • 8 Dl. Grøntsagsbouillon Økologisk evt. Urtekram
  • 1 Håndfuld Basilikumblade Økologiske
  • 2 Tsk. Basilikum
  • 2 Tsk. Oregano
  • 1 Tsk. Salt Groft
  • 1,5 Tsk. Timian

Sådan gør du
 

One Pot Pasta

  • Skyl og skær gulerødder, courgette og løg i små tern. Skyl cherrytomaterne og halvér dem. Soltørrede tomater skal skæres i strimler.
    Hvidløgsfedene hakkes fint.
  • Butter Beans drænes væsken fra, og hældes i en gryde med olivenolie og ovenstående. Tilsæt de andre ingredienser, og lad retten koge op. Dernæst skrues ned på middelvarme, og retten simre i ca. 15 minutter.
  • Anrettes i dybe tallerkener med frisk basilikum.
  • Velbekomme!
Keyword Gryderet, Hovedret, One pot pasta, Vegetar
Comments are closed.